NAŠE USLUGE


KEMIJSKO ČIŠĆENJE VOZILA

Kemijsko i dubinsko čišćenje Vašeg vozila postupak je koji uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila. Kemijskim čišćenjem vozila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila. Redovito usisavanje i brisanje prašine najbolji je način da unutrašnjost automobila zadržite u dobrom stanju, ali u većini slučajeva samo usisavanje nije dosta. Tijekom vremena, u unutrašnjosti Vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane na teško dostupnim mjestima, razne mrlje i slično. Upravo iz toga razloga je poželjno najmanje jednom godišnje napraviti kemijsko čišćenje unutrašnjosti Vašeg vozila. Kemijskim čišćenjem automobila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila, dok se sa standardnim usisavanjem očisti samo površinski. Kemijsko čišćenje automobila uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila.


KEMIJSKO ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

Postupak dubinskog kemijskog pranja i čišćenja namještaja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda, tepiha) učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečistoću iz namještaja. Usisavanjem i tapeciranog namještaja ne rješavamo sve probleme oko čistoće. Da bi se temeljito očistio tapecirani namještaj potrebno je JEDANPUT GODIŠNJE izvršiti dubinsko ekstrakcijsko čišćenje. Takvim načinom čišćenja uklonit ćemo razne nečistoće, alergene i mikroskopske zagađivače koji se nastanjuju u madracu, tapeciranom namještaju i autu, a prenose se zrakom koji udišemo. Preporučujemo da svakako razmotrite uslugu snažnog ekstrakcijskog čišćenja tapeciranog namještaja, tepiha i automobila korištenjem profesionalne opreme i sredstava za dezinficiranje i čišćenje. Ovaj postupak obavljamo u Vašem domu, a sušenje samog namještaja traje nekoliko sati, ovisno o materijalu. Za čišćenje koristimo profesionalne strojeve i ekološka sredstva renomiranih proizvođača.


POLIRANJE FAROVA

Uvijek ste se pitali koji su razlozi zamućivanja i neprozirnosti Vaših farova? Plastični i stakleni farovi automobila neprestano su izloženi vremenskim utjecajima: suncu, kiši, zimi, ledu, naglim promjenama temperature, UV zrakama i kamencu. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su i neugodni udarci kamenčića i pijeska tijekom vožnje. Sve to nakon nekoliko godina ostavlja trag na farovima koji postaju zamućeni i neprozirni, pa se vidljivost noću neugodno i opasno smanjuje. Poliranjem mutnih i neprozirnih farova vratit ćete farovima stupanj prozirnosti i time automatski dobiti veću vidljivost noću, što uvelike povećava sigurnost na cestama.